Homestyling och blod.

Jag och hon med stort H fick ett ryck! Vitt! Vi åkte genast ut till stormarknaden och köpte alla nödvändiga ting för en total makeover av vårt vardagsrum i sann Simon & Thomas-anda. ! Vitt vitt vitt... Soffbordet, tvbänken och bykhyllan! Bort med ikeas ekfanér, dit med vitt. Blev löjligt snyggt måste jag säga. (iochförsig så skulle både Simon och Thomas tycka att vi var väldigt tråkiga, de förespråkar ju massa galna färger hela tiden). Tyvärr så tyckte bebben precis som S&T och ytryckte sin avsky med att bajsa precis mellan färgburken och den nymålade tvbänken. Jaja hon lär sig.

Vi var ute och kissade av bebis nyss, träffade då en blind gammal herrhund som misstog min hand för en tuggleksak. Blod. Rackarns. Stelkrampsprutan BORDE vara up to date, men lite nervös är jag.  Borde kanske kolla upp det. Hrmm...

Nu är det nog dags för snö snart tycker jag.

Sov gott!


Sa jag att jag var kär? Ledsen om jag tjatar...


/ Pappan

Tillbaka från resan

Jag, hon med stort H och valpen har varit på äventyr. Vi åkte hem till hon med stort H:s föräldrar. Tokmysigt. De bor en bit härifrån så vi fick åkta tåg. Kul för den lilla. Det var både spännande och läskigt på samma gång! Tyvärr hände en liten olycka på den vackra heltäckningsmattan. Oops. Vi var som sagt och hälsade på hon med stort H:s föräldrar. Dem jag vill kunna kalla svärföräldrar. Jättetrevliga båda två. Förmodligen fantastiska morföräldrar också... Suck.

När vi åkte ned så sa vi till den lilla "Nu ska vi åka och hälsa på mormor och morfar"
Gissa om det värmde att säga så...


Nej nu ska jag inte gnälla! Jag innehar ju faktiskt den stora äran att få bo med denna fantastiska, underbara, trevliga, älskvära, vackra, fina, otroliga tjej. Som ni märker finns det inte tillräckligt med superlativ för att beskriva henne. Hon med stort H...

För övrigt så försökte jag koka blåbärsgelé idag, utan större framgång. Det blev mörkt sot på botten av kastrullen och inget annat. Rackarns.



"Den kloke lär av sina misstag, den vise lär av andras"


// Pappan

...

Jag avgudar henne...

Me and my girls...

Sitter i soffan brevid hon med stort H. Bebisen har precis somnat i hennes famn. tokmysigt. Måste dock ut och kissa av henne snart. Vi brukar gå ut med henne på bakgården där vi bor, så får hon jaga lite fåglar och kissa. Bebisen är alltså en hund. En hundvalp faktiskt. Jag och Hon med stort H skaffade henne för några veckor sen. Bebissubstitut? Kanske. Ren kärlek? Absolut. Jag blir varm när jag sneglar mot dem. Mina flickor sitter och myser. Tänk om Hon med stort H hade vart min på riktigt. Då hade jag krypit över och lagt armen om henne. Gosat ned mig i soffan med dem. Men men. Thats life.

Idag har jag och bebisen städat! Vi är så duktiga! Hon hjälpte mig sortera tvätten. Urgulligt! Hon med stort H var på stan och vände huvuden. Saknade henne så det gjorde ont.

Var på stan och vände huvuden? Har ni tänkt på hur fåniga engelska uttryck kan låta på svenska?

En kopp te kanske?

Grattis till ellene.blogg.se som har fått en dotter!

Jag vill också...





// Pappan


Jag föll för trycket...

Jag har gjort det! Jag har skaffat en blogg. Det trodde jag aldrig. Jag hörde till dem som tyckte att blogghysterin var fånig och ointressant i alla dess former. Bloggare var selfcenterd och egenkära. Jag tyckte dessutom att jag var fördomsfri. Märklig kombination inte sant. Jag tror att det var ungefär som någon sorts fobi? Man är rädd för det man inte förstår. Varför skulle okända människor vilja läsa om min vardag? Tror jag verkligen att jag är så intressant att det finns ett intresse att följa mitt liv på distans? Nja, det tror jag nog inte, men det är skönt att skriva av sig, så om någon därute visar intresse för det jag skriver så är väl det bara kul antar jag?


Jag är som rubriken avslöjar en pappa utan barn. Det finns dock ingen bakomliggande tragedi, som man kanske kan tro, utan jag är en pappa som aldrig har haft barn. Rubriken syftar således till min enorma barnlängtan. Jag är en halv människa. Det saknas en enorm del av mig. Jag vill yngla av mig! Jag vill se ett liv växa fram! Jag blir avundsjuk när jag ser lyckliga par med barnvagn. Gör det mig till en hemsk människa? Kanske. Det är lite som när man var barn själv. Man vill ha det man inte kan få. Nu vet ju jag inte om det är så att jag inte kan få barn, jag har aldrig haft sex med en burk på en fertilitetsklinik, men jag är i ett skede av livet där det inte riktigt fungerar. Jag är student, har knappt något extrajobb och dessutom har jag för närvarande ingen påtänkt mamma till mina framtida barn. Jag är singel. Däremot finns det någon i mitt liv. Hon med stor H. Hon som är helt fantastisk. Min sambo. Eller sambo kanske är fel titel. Min kombo. Vi är alltså inte tillsammans men vi bor ihop.

Jag är så kär att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men hon är inte min. Aj.

Det som dessutom gör det hela lite extra spännande är att hennes barnalängtan nästan är större än min. Våra bokyllor är fulla av böcker om graviditet, barn och barnomsorg. Vi har hur många gravidtidningar som helst. Vi virkar mössor, vi läser gravidbloggar och kollar priser på barnvagnar. Jag vill att hon, hon med stort H, ska bli mamma till mina barn. Synd bara att hon inte ens är min.


Sådär ja! första inlägget avklarat. Känns bra måste jag påstå. Ske ge mig fasen på att fortsätta skriva av mig.


Welcome to my life // Pappan

Välkommen till min nya blogg!